Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji.

V Reprotisku dodržujeme přísné zásady ochrany osobních údajů. Na této stránce vás informujeme o tom, jaké údaje sbíráme, proč je sbíráme, jak je uchováváme a jaká máte zákonná práva.

Kdo údaje sbírá

  • Reprotisk s.r.o.
  • Sídlo: M. R. Štefánika 318/1 787 01 Šumperk
  • IČO: 28310861
  • DIČ: CZ 268 24 353
  • obchod@reprotisk.cz

Jaké údaje sbíráme

  • Dotazy k produktům a službám: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Poptávka/objednávka: jméno, e-mail, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.
  • Upozornění na články: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Dotazy k produktům a službám: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Poptávka/objednávka: jméno, e-mail, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.
  • Upozornění na články: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli upozorňovat na novinky a články.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Dotazy k produktům a službám: maximálně po dobu 5 let.
  • Poptávka/objednávka: maximálně po dobu 1 roku.
  • Upozornění na články: max. po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Zpracovatelé osobních údajů

  • Reprotisk s.r.o. (IČO 28310861, se sídlem M. R. Štefánika 318/1 787 01 Šumperk), která provozuje tento web.
  • Felmarex service s.r.o. (IČO 03067769, se sídlem Kroupova 806, 789 61 Bludov), která zpracovává daňové doklady a účetnictví.
  • The Rocket Science Group, LLC (EIN 582554149, se sídlem 675 Ponce De Leon Ave NE Ste 5000), která provozuje e-mailingovou aplikaci Mailchimp.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás. Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 10.5.2018.